home

Flerkulturell Friluftsfest på Sognsvann 16. Juni

I anledning Oslo og Omland Friluftsråd (OOF) sitt 80 års jubileum inviterer vi alle voksenopplæring og mottaksklasser til en fantastisk friluftsfest på Sognsvann, den 16. Juni. Nå er det over 1300 påmeldte til friluftsfesten! Vi gleder oss over stor interesse og engasjement for arrangementet. Dette kommer til å bli en fantastisk feiring og vi gleder oss uansett værmelding!


De senere årene har OOF hatt stort fokus på å inkludere innvandrerbefolkningen i friluftslivet. Friluftsliv gir positive opplevelser, helse og læring i norsk språk og samfunn.  På OOFs jubileumsarrangement vil vi rette oppmerksomhet mot Marka som inkluderingsarena ved å lage en friluftsfest for alle elever i norskopplæring- og introduksjonsprogram, i hovedsak mottaksklasser og voksenopplæringsklasser.

Natur- og friluftsorganisasjonene organiserer aktiviteter som deltagerne kan prøve, lære, mestre, utfordres i og samarbeide om. Sammen vil vi vise fram de mange mulighetene for friluftsliv med et stort mangfold av aktiviteter og inspirere til inkludering og deltagelse i friluftslivet gjennom positive og sosiale opplevelser.

Program:

Se brosjyre med oversiktskart og program i linken til høyre. 

Bidragsytere

Med på laget har vi mange engasjerte natur- og friluftsorganisasjoner, som vil bidra med spennende aktiviteter til inspirasjon og en minneverdig opplevelse.

På Sognsvann vil dere møte friluftsfolk fra blant annet Friluftsliv i gamle Oslo (FRIGO), Oslofjorden Friluftsråd (OF), Oslo Våtmarkssenter, DNT Oslo og Omegn, Norsk organisasjon for terrengsykling (NOTS), Norges Jeger og Fiskerforbund (NJFF), Skogselskapet, Framfylkingen, Skiforeningen, Oslo og omland sopp og nyttevekstforening og Bymiljøetaten Oslo kommune, sammen med oss i OOF.

Kontakt og påmelding

Frist for påmelding av din klasse er 01. Juni. Link til påmelding her.

Ved spørsmål om friluftsfesten kan du ta kontakt med Ingvild Kavli på
E-post: ingvildoof@online.no
Telefon: 47 23 90 19

Velkommen til vår feiring!

Kanopadling blir en av de mange spennende aktivitetene på dagen

Kanopadling blir en av de mange spennende aktivitetene på dagen