home

Friluftsskole Vesledammen

Tre år på rad blir tradisjon, og tradisjonen tro vil OOF i samarbeid med Røykenspeiderne arrangere Friluftsskole ved Vesledammen i Røyken i slutten av skoleferien, uke 32. 

Friluftsskole Vesledammen arrangeres 8.-12. august 2016, fra kl 08.30-15.30 hver dag.

Friluftsskolen er et tilbud til alle som er født i 2003-2006, men også for de som er født 2002 og tidligere. I løpet av fem dager fra kl. 8:30-15:30 skal deltakerne få prøve en rekke lærerike og artige friluftsaktiviteter, og de eldste får prøve seg som friluftsveiledere. Friluftsskolen arrangeres av Oslo og Omland Friluftsråd i samarbeid med Røyken speidergruppe og andre lokale friluftsfolk og –organisasjoner.

Aktiviteter

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening. Noe er felles for alle friluftsskolene i hele landet: Allemannsrett, kart, leirliv, ferdsel og turer. I tillegg er det opp til hver enkelt friluftsskole og tilby lokalt tilpassede aktiviteter. Hos oss kan deltakerne velge mellom f.eks. fisking, kanopadling, bekke- og juvvandring, bål, øks og sag, førstehjelp, naturforming og med mer.

Påmelding og pris

Friluftsskolen koster kr 1000,-. Det er plass til 50 deltakere og 12-13 veiledere. Første mann til mølla gjelder for deltakere, praksis og erfaring for veiledere. Får du ikke plass, kommer du på venteliste.

Nå er det åpnet for påmelding til friluftsskolen. Link til påmelding finner du her.  I mai blir det endelig påmelding og betaling.

Mer informasjon

For mer informasjon kan du kontakte hovedleder for Friluftsskolen, Lise-Berith Lian på tlf 99634732. Se fullstedig invitasjon og program i fanen til venstre.

Friluftsskolen Vesledammen er også på Facebook her: www.facebook.com/friluftsskolenvesledammen