home

Bli med på Pensjonistenes Holmenkolldag på søndag 10. Mai!

På søndag 10. mai arrangeres Pensjonistenes Holmenkolldag for første gang. OOF byr på bålkaffe og en mulighet til å nyte den flotte utsikten fra Frognerseteren Friluftssenter. Derfra loser vi gjestene ned til Holmenkollen arena der mange spennende aktiviteter og kulturinnslag står på programmet.

Det er Pensjonistforbundet og Skiforeningen som er hovedarrangører bak arrangementet. Målet er å lage en innholdsrik aktivitetsdag for pensjonister, på linje med Barnas Holmenkolldag, som kan være med å motivere både friskusene og de litt mindre aktive til å delta i ulike aktiviteter sammen denne dagen.

For OOF er dette en flott anledning til å markere Friluftslivets muligheteter og betydning for helse og trivsel blant alle aldersgrupper. Det er også en unik mulighet for pensjonister med familie og venner til å få glede av den fantastiske utsikten og omgivelsene fra Frognerseteren Friluftssenter og videre ta del i folkefesten i Holmenkollen arena. På friluftssenteret vil det bli servert bålkaffe og en smakebit på ekte friluftsdessert. Vi tilrettelegger også for enkle friluftsaktiviteter, som fuglekikking og en liten oppfriskning i hvordan man spikker seljefløyte.

Det blir oppmøte kl 10.00 på Frognerseteren T-banestasjon der vi møter dere og viser vei ned til Friluftssenteret, ca 500m. Vi guider gjestene derfra trygt ned til Holmenkollen, som er hyggelig rusletur på 2 km. Vi har også guidet tur fra Holmenkollen til Frognerseteren Friluftssenter og ned igjen til arenaen, som et av aktivitetstilbudene under Holmenkolldagen. Da er det oppmøte kl 13.15 ved inngangen til arenaen også går vi samlet opp til Frognerseteren. Det må beregnes noe lenger tid ettersom vi går i oppoverbakke. Alle skal få med seg underholdningsinnslagene med åpning og avslutning på Holmenkollen arena.

Ta en titt på programmet for hele Pensjonistenes Holmenkolldag hos www.pensjonistforbundet.no. Se også vedlagt program over dagen til høyre.