home

Kjempeflott dag på Grønlihytta!

Det var storstilt åpning av ambassaden Grønlihytta med deilig vær og mange gjester.

Friluftsambassadør Steinar Saghaug kan være stolt over sin nye ambassade og et kjempeflott åpningsarrangement på Grønlihytta.

Vi talte nærmere 200 gjester, både store og små, som var innom ambassaden på søndag og kunne glede oss over en deilig og varm vårdag ved den høytidelige anledningen.

Ambassadøren holdt åpningstale med litt informasjon og historie om stedet og Grønlihytta, og takket sentrale bidragsyteret som har stått på for å bruke og ivareta Grønlihytta, som viktig tilbud til skoleklasser, andre grupper og lokalbefolkningen i tilknytning til Østmarka. Saghaug la vekt på at ambassaden og Østmarka ikke krever visum for besøkende, men at alle er velkomne til å bruke og oppholde seg ved hytta og i området når de måtte ønske det!

Live Danielsen og Cederic Stevens ledet spente unge og voksne gjennom dragesafari i området. De kunne etter grundig leting etter spor og kjennetegn stadfeste at det faktisk finnes drager i Østmarka!

Steinar Saghaug avsluttet arrengementet med guidet tur til Puttjerna, med fortellinger fra den spesielle historien derfra.

OOF har hatt et godt samarbeid med Grønlihyttas styre og Østmarkas Venner i anledningen, der alle har stilt med viktige bidrag til arrangementet. OOF er glad over å bidra til synnliggjøre det tilbudet og mulighetene som ligger i Grønlihytta med kort avstand og enkel innfalsport til et flott friluftsområde i Østmarka!

 

Stolt ambassadør

Stolt ambassadør

Grønlihytta

Grønlihytta

Foto: Steinar Saghaug