home

Åpning Grønlihytta som ambassade i Friluftslivets år, søndag 19. april

Enhver ambassadør må ha en ambassade, og vår kjære ambassadør for Friluftslivets År 2015, Steinar Saghaug, markerer åpningen av sin ambassade på Grønlihytta i Østmarka.

Oppmøte ved bommen eller Lindeberg t-bane kl 11.00. Offisiell åpning av ambassaden er kl 12.00.

Grønlihytta ligger flott til i nærheten av Lutvann og Puttdalen i Østmarka og er svært lett tilgjengelig fra Lindeberg og Ellingsrudområdet, med kun 2 km gangavstand inn til hytta. Dette blir Friluftsårets ambassade og base for mange spennende aktiviteter og ambassadevirksomhet for vår ambassadør Steinar Saghaug (styreleder i Friluftsrådenes Landsforbund). I samarbeid med Østmarkas Venner og Grønnlihytta inviterer vi til åpen dag og markering av ambassaden, med gode friluftsopplevelser og aktiviteter for store og små.

Det vil bli guidet tur til utsikten og Puttjern med ambassadøren. vi tilrettelegger med bål, varm drikke og morsomme aktiviteter for de minste. Blant annet skal Live Danielsen ta oss med på dragesafari i området!

I Østmarka er våren som oftest i full fart i april, og vi venter fuglekvitter og fine naturopplevelser denne dagen. Ta gjerne med matpakke som kan varmes på bålet.

Om du er kjent i området eller liker å finne veien selv er det bare å komme rett til Grønlihytta i løpet av dagen. Ellers møter du trivelige folk, som viser vei fra bommen inn til Østmarka på Lindeberg. I tillegg Grønlihytta lett tilgjengelig fra T-banen for deg som har litt reisevei. Det vil derfor også være mulig å møte opp på Lindeberg T-banestasjon hvor du ser etter oss i gul refleksvest. Det tar ca 30-40 min å gå fra t-banen og inn til Grønlihytta.

Arrangementet er åpent og gratis og vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Grønlihytta

Grønlihytta

Kart

Kart

Friluftslivets år 2015

Friluftslivets år 2015