home

Åpent hus på Frognerseteren Friluftssenter under 5-mila i Holmenkollen, 14. mars

OOF inviterer til åpent hus fra 13.00-16.30 på lørdag på Frognerseteren Friluftssenter i anledning Holmenkollrennenes 50-km for herrer.

Her kan du låne skiutstyr gratis for å prøve å gå på ski inne på Friluftssenteret. Vi setter opp bålpanner og serverer varm drikke, og alle er velkommen til å grille egen mat hos oss. Samtidig vil du oppleve den flotte stemningen og kulturen under Holmenkollrennene og det er kort vei ned til løypa for å følge med når verdensmesterne kommer i full fart forbi!

Til helgen arrangeres Holmenkollen skifestifal med grenene hopp, kombinert og langrenn på Holmenkollen arena. Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til åpent hus under 5-mila i Holmenkollen nå på lørdag, den 14. mars fra 13.00-16.30. Friluftssenteret holder åpent for alle som ønsker å både prøve skiaktiviteter selv og oppleve stemningen på Frognerseteren under skifestialen.

Friluftssenteret ligger svært godt til for å oppleve stemningen og skisportskulturen i Norge, spesielt når femmila går forbi i løypa rett nedenfor Frognerseteren. OOF har fått støtte fra Sparebankstiftelsen til å arrangere åpne dager på Friluftssenteret under Friluftslivets år, for å synliggjøre frilfutslivet og inkludere hele befolkningen i Markas aktiviteter og tilbud.

Der får man mulighet til å låne ski eget bruk inne på Friluftssenteret og det er kort avstand ned til løypa for å følge med når skiløperne kommer i full fart forbi de skuelystne. Vi setter opp høytalere og projektor med direktesending fra rennet, slik at man stadig kan følge med på hvordan det går skiløperne.

OOF setter opp bålpanner og serverer varm drikke. Det vil være mulig å grille egen mat på bålet hos oss. Vi håper at mange vil ta med matpakke og komme innom denne dagen. Vi ønsker spesielt våre venner fra Voksenopplæring og velkomstklasser velkommen, da dette vil være en anledning for å komme tilbake til Frognerseteren og låne ski og prøve seg litt på aktivitetene selv, samtidig som man kan ta del i samholdet og feiringene under skifestivalen.

Se fullstending program og innhold i Holmenkollrennene til helgen på www.skifest.no

Skifest i Marka

Skifest i Marka

Friluftslivets år 2015

Friluftslivets år 2015