home

Markadagen 1. mars

I Friluftslivets År 2015 blir friluftsorganisasjonenes samarbeid, åpne arrangementer og markeringer av friluftslivet ekstra viktig. OOF ønsker derfor at ekstra mange tar turen til vårt flotte arrangement, Markadagen på Skullerud, søndag 1. mars

Markadagen er et stort åpent og gratis familiearrangement, med fokus på gi deg den gode friluftsoppleveslen. Dagen arrangeres i samarbeid mellom  Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Den Norske Turistforening (DNT) Oslo og Omegn, Det norske Skogselskap, Bymiljøetaten i Oslo kommune, FRIGO, Oslo og Omland Friluftsråd, Skiforeninge og Statens Naturoppsyn. I år har vi i tillegg fått med oss tre nye samarbeidspartnere; Oppsal Orientering, Østmarkas Venner og Bøler Speidergruppe, og vi får underholdningsinnslag fra Østensjø barne- og ungdomsteater!

Sammen vil vi skape fantastisk opplevelse av Marka mellom lavvoer og bålpanner med morsomme aktiviteter som skileik, orientering, EKT og truger, snøforming, aking, snowboard og mye mer. Tradisjonen tro får vi også besøk av Oslo kommunes egen hest og slede, som kjører kanefart rundt på området.

Vi serverer gratis varm saft og kaffe og pinnebrød til grilling på bål, i tillegg til salg av ekte elgburgere.

Ta med familie og venner og møt opp på Skullerud søndag 1. mars kl 11-15 for å bli med på friluftsfesten! Vi anbefaler å ta t-banen til Skullerud, som ligger kun 10 minutter unna. Det vil være god merking og informasjon, slik at du lett finner veien til området.

Følg med på oppdateringer og mer informasjon om program og aktivitetene på https://www.facebook.com/events/314359778760091/

 

 

 

Markadagen

Markadagen

FÅ15

FÅ15