home

Velkommen til Markadagen 2014, søndag 26. januar!

Du og familien din er invitert til en gratis aktivitetsdag med det enkle friluftsliv i fokus. Arrangementet blir åpnet av klima- og miljøminister Tine Sundtoft.

Marka er verdt mange besøk, også om vinteren. Oslo og Omland Friluftsråd sammen med flere samarbeidspartnere inviterer i til vår årlige Markadag på Frognerseteren Friluftssenter.

Marka til flere

På Markadagen får du møte en rekke organisasjoner med sterk tilknyting til Marka. Disse deler av sin kunnskap om hvordan du kan bruke det fantastiske natur- og friluftsområdet som omkranser landets hovedstad. Arrangørene ønsker å inspirere flere til å ta i bruk det enkle friluftslivet i Marka, og håper også de som ikke bruker Marka til vanlig vil ta turen til arrangementet.


Moro for store og små

Endelig er snøen her, og vi kan glede oss over de mange morsome vinteraktivitetene Marka byr på. På Markadagen får du blant annet konkrete friluftslivstips, se hvordan du kan lage truger på gamlemåten, prøve utfordrende konkurranser, morsomme leker og mye mer. Hesten til Bymiljøetaten kjører dere rundt med slede, og et ivrig hundespann tar barna med på tur. Det er muligheter til å låne ski i alle størrelser, for de som ikke har egne. Det blir salg av nygrillede elgburgere. Varm saft, kaffe, pinnebrød og brownieklementiner er gratis. Det er også gratis å grille medbragt mat, og alle aktiviteter er gratis! Finn mer informasjon og inviter venner til å delta på arrangementets Facebook-side.

 

Hva er dette?

Gratis utearrangement med variert aktivitetstilbud.
For hvem? Hele familien, men spesielt tilpasset barn og unge.
Hvor? Frognerseteren friluftssenter.
Når? Søndag 26. januar. Aktivitetene starter klokken 11, offisiell åpning ved klima- og miljøminister Tine Sundtoft klokken 12.
Arrangørene i år er: Den Norske Turistforening Oslo og Omegn, Det norske Skogselskap, Bymiljøetaten i Oslo kommune,  Friluftssenteret i Gamle Oslo, Oslo og Omland friluftsråd, Skiforeningen, Statens Naturoppsyn og Fylkesmannen i Oslo og Akershus. Vi samarbeider også med Akershus Fylkeskommune og Rønningen folkehøgskole.
 

 

Friluftssenteret er lett tilgjengelig for små barn, har toalettfasiliteter og ligger i gangavstand fra T-banestasjonen. Vi oppfordrer til bruk av T-banen, som går til Frognerseteren hvert kvarter fra sentrum.

Plakat

Plakat