home

Matlaging på bål, Frognerseteren Friluftssenter

Aktivitetsdag for ADHD-foreningen

Onsdag 17.04.2013 holdt OOF en av sine mange aktivitetsdager på Frognerseteren, temaet var matlaging på bål. Denne var det ADHD-foreningen som deltok. Vår aktivitetsleder Bent sto for det praktiske, med god hjelp fra to NIH-studenter som er i praksis hos OOF.

På menyen sto en tre-retters middag bestående av gjedde-kaker, bacalao og brownies. Gruppa delte seg og laget de forskjellige rettene, engasjementet var stort når gjedda skulle kvernes. Til tross for en del vind og litt kjølig temperatur var humøret og samarbeidsviljen på topp. Alle rettene ble tilberedt på bål, det knyttet seg stor spenning til hvordan brownies-kaka skulle bli. Det er tross alt dårlig med under og over varme på bålet.

Siden det var litt kaldt ute dekket vi på bordet inne. Forretten var bacalao i tortilla med salat, paprika og sennep. Alle var enige i at det var kjempegodt, Hellstrøm hadde vært stolt. Hovedretten var bacalao, den var også kjempegod og stemningen rundt bordet var på topp. Desserten ble også vellykket, selv om en av kakene var litt i bløteste laget.

I denne overgangssesongen mellom vinter- og sommeraktiviteter tilbyr vi matlagingsdager også for andre grupper. I tillegg kan vi også tilby opplæring i kart/ orientering. Ta kontakt hvis deres forening/ klasse er interessert.

Stor aktivitet!

Stor aktivitet!

Filetering av gjedde

Filetering av gjedde

Steking av gjeddekaker

Steking av gjeddekaker

Klar for kake

Klar for kake