home

Friluftsskole i Nittedal i høstferien

I høstferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter når Nittedal Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole.

Passer for barn 10-13 år (5.-7. trinn)

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som: Kanopadling, ekspedisjon med kart og kompass, lage mat på bål og masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dette er et samarbeid mellom Nittedal Turlag (DNT Oslo) og Oslo og Omland Friluftsråd. Dyktige instruktører fra DNT og friluftsrådet er med hele leiren, og sørger for en anderledes og morsom høstferie.

Når:

Friluftsskolen er i uke 40, fra mandag 2. til torsdag 5. oktober. Fra kl. 09.00 – 15.00. De som vil, kan bli med og overnatte onsdag til torsdag.

Hvor:

Oppmøte og avslutning på Sørli hver dag.

Påmelding:

Påmeldingen åpner etter påske. Du melder deg på her

Pris:

600,-. Prisen dekker alle aktiviteter og overnatting. På overnattingen serveres det mat.

Utstyr:

Alle må ha på seg utetøy når de møter opp på Sørli. Klærne du har på, må kunne tåle å bli skitne. Regner det, er det lurt å ta på både regntøy og gummistøvler. Det kan bli kaldt selv om det er sommer, så ta med litt ekstra tøy. Vi skal være ute hele dagen!

Spørsmål:

Har du spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Hanne Hide på tlf: 22 17 84 00/908 69 391 eller e-post: hanne.oof@friluftsrad.no

Tautrekkingskonkurranse

Tautrekkingskonkurranse

Foto: Ingvild Kavli